Na vrhSee PRO edition

HomeTematski teambuilding

Tematski teambuilding

Veste, biti del sijajnega tima je danes privilegij. 

Tako kot je rekel JFK: »Ne sprašujte se, kaj lahko država naredi za vas, vprašajte se, kaj lahko vi storite zanjo!«

 

Magic Johnson je to izjavo prenesel v športni svet: »Ne sprašujte se, kaj lahko soigralci naredijo za vas, vprašajte se, kaj lahko vi naredite zanje!«

 

 

Jaz pa vam polagam na srce: »Ne mislite, da vam karkoli pripada, zaslužite si biti del tima!« - Andrej

 

Ena od čarobnosti timskega dela je tudi to, da timsko delo samo po sebi motivira člane tima za vrhunske dosežke. Seveda pa timsko delo ni edini dejavnik motivacije, saj je ta bistveno bolj zapletena in kompleksnejša zadeva.

Zato smo v NLT pripravili 5 tematskih teambuildingov na katerih skupaj z udeleženci iščemo močne plati njihove ekipe, se soočimo s priložnostmi,  borimo s stereotipi, predsodki, s potrebo po imeti prav in pastmi predpostavljanja. To niso teoretični treningi v predavalnici, saj trener pelje skupino skozi timsko izkušnjo,

kjer skupaj z njimi, skozi analizo, predstavi timske zakonitosti, tisto najlepše, ki naredi delo prijetno, ko skupina sodelavcev postane ekipa in nemogoče stvari postanejo mogoče. 

 

1. Kuharski 

2. Gledališki 

3. Filmski 

4. Slikarski 

5. Športni 

 

Prve štiri tematike so pripravljene za poslovni svet, peta pa je namenjena košarkarskim ekipam, prvenstveno mlajšim kategorijam.

 

Joomla templates by Joomlashine