Na vrhSee PRO edition

HomeRačunajte na nas

Računajte na nas

Od leta 1999, ko sem se začel ukvarjati s trenerskim delom, sem napisal mnogo programov,  priročnikov,  člankov in tu in tam kakšno knjigo. Ne oporekam sam sebi, da to niso  kvalitetni in uporabni teksti, ampak res ponosen pa sem na zadnjo knjigo Računajte na nas. Knjiga govori o košarkarski ekipi trinajst letnikov, ki iz povprečne ekipe postanejo vrhunski tim  in se uvrstijo v zaključne boje, v ligo za prvaka. Govori o prijateljstvu, spoštovanju, odgovornosti. O vseh tistih sijajnih dejavnikih,  ki se razvijejo pri timskem delu. Ampak bistvo je semafor, rezultat, ta nikoli ne laže in tu je ključno sporočilo knjige   poslovnemu svetu velikih punc in fantov. Resnično se da združiti lepoto timske igre in rezultat, zadovoljstvo zaposlenih in zadovoljstvo lastnika, srečo v privatnem in srečo v poslovnem  življenju.

Ob branju knjige Računajte na nas, sem se ponovno spomnil svojih prvih korakov in prehojene poti do končnih uspehov. Knjiga skozi športne dogodivščine mladih fantov, njihovega trenerja in okolja, ki jih obdaja, utemelji timsko delo, pristope in metode, ki prinašajo končni uspeh. Zaradi tega si zasluži, da jo preberete ter kakšen njen del prenesete tudi v svoje življenje. 

-Radoslav Nesterović, NBA prvak-San Antonio Spurs

 

Sklepne besede iz knjige- Sedaj bi moral poiskati velike besede in knjigo končati v velikem slogu. Pa ne vem, kaj naj napišem.

Za vami je knjiga o skupini fantov, ki počasi zapuščajo otroški svet, z eno nogo so že zakoračili v svet odraslih. 

Ustvarili so zgodbo, iz katere se lahko vsi česa naučimo. 

Prav zato, ker je njihova zgodba o čarobnosti tima name naredila sijajen  vtis, sem se odločil, da jo delim z vami. Pravzaprav sem jaz samo zapisal timsko zgodbo teh fantov, trenerja, mam in očetov, bratov in sester.

  

Knjiga je zasnovana tako, kot da bi bila namenjena poslovnežem, bom pa izjemno srečen, če bo našla pot tudi v svet športa, vzgoje, odraščanja naših otrok. Naj ostane tudi fantom spomin na njihovo otroštvo, na izjemno sezono, na skupne zmage, naj jih vsak dan spominja, da so sposobni velikih podvigov.

 

 

 

Joomla templates by Joomlashine